Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: DH J10 Groc / J8 Vermell

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor arriba a la jornada 10 al Grup GROC  i la 8a jornada al  Grup VERMELL.

El Grup GROC arriba a la 10a jornada amb el CD Tarragona, CD La Xarxa i el CD Terrassa com a locals i amb el factor camp a favor. Els seus respectius rivals seran el CD Goyos Sant Boi, el CD El Vendrell i CD Olot. El CD Baix Camp descansarà aquesta setmana.

Al Grup VERMELL arriba a la 8a jornada on el Guardiola, Esplugues i Piritoño La Sala faran d'amfitrions i rebran al Riders, Cedsab i Cossetans respectivament.

Als dos grups els partits cada cop agafem més rellevància per a classificar-se en un lloc al quadrant final. Rodar al màxim els esportistes per a la fase final és clau, com també donar entrada a aquells esportistes amb menys partits a les esquenes a aquestes alçades de temporada. La classificació però ja situa cada equip al seu lloc i zona de la taula, però als dards poden haver-hi resultats amb sorpresa final.

Malgrat tot una semana més, gaudirem de diversos partits on tots tenen la seva particular emoció per a fer-nos vibrar un cop més.

Altes esportistes: Com en la temporada anterior, s'ha arribat al final de la primera volta, malgrat això obrim la finestra fins la setmana següent de la Catalunya Cup. 

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

  Data Local   Visitant    
J8 04/03/23 CD Guardiola CD Guardiola vs Riders EF CD Riders EF CD    
J10 04/03/23 CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD El Vendrell-El Momento    
J10 04/03/23 CD Tarragona CD Tarragona vs CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi    
J10 04/03/23 CD Terrassa CD Terrassa vs CD Olot CD Olot    
J8 04/03/23 Esplugues CD Esplugues CD vs CEDSAB CEDSAB    
J8 04/03/23 Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala vs Cossetans CD Cossetans CD  

PROPERA JORNADA:
4-març-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 10 / Grup Vermell jornada 8
11-març-2023 Rànquing FCD 5a prova (info i inscripció oberta aquí)
18-març-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 11 / Grup Vermell jornada 9
25-març-2023 CATALUNYA CUP (informació i inscripció aquí)

El calendari complert disponible aquí.

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #lligadards #lligacatalana #dards #totsfemfederacio #femdiana #femesport

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.