Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2023-24: Divisió d'Honor - Jornada 12

Després de la de la Diada de Sant Jordi, el proper dissabte 27 d'abril de 2024 a les 16:30 hores serà la propera de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2023-24 la màxima competició regular de Dards de Catalunya. Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

NOVETAT !! Més informació de la prèvia del partit: Ja fa unes setmanes que al gestor de la Lliga Catalana podeu trobar la prèvia de cada un dels partit de la jornada, on fem una ullada a l'històric de partits entre els dos equips, l'estat de forma actual i trajectòria dels darrers partits disputats, revisem la posició a la classificació, esportistes destacats fins al moment, el resultat del partit d'anada i més informació com resultats anteriors, estadístiques i molt més. Ho pots descobrir fent clic sobre de cada equip i consultar. 
 
Per saber la classificació i vaticinar els resultats dels partits, al gestor de la Lliga Catalana hi tenim el "vaticinador" a la classificació d'equips, aquí. Introduïnt els resultats i fent clic a "Entrar Resultats" s'actualitzarà la classificació segons els resultats intrats.

OBSERVACIONS per a l'acta del partit: un cop complimentats els 5 esportistes inicials, en els punts posteriors només cal informar del número de llicència i nom (sense cognoms). Només cal afegir el cognom al nou esportista que entri per substituir-ne un altre, d'aquesta manera es facilita la feina d'omplir l'acta del partit. Moltes gràcies per la col·laboració.
 
Un com més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.
 
DIVISIÓ D'HONOR - 12a Jornada - 27 d'abril de 2024 a les 16:30 hores

 

Divisió d'Honor GROC 23-24
16:30
Local   Visitant    
CD Baix Camp CD Baix Camp Vs Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala @ CD Baix Camp - Reus  
Cossetans CD Cossetans CD Vs CD Viladecans CD Viladecans @ Cossetans CD - Tarragona  
Riders EF CD Riders EF CD Vs CD La Xarxa CD La Xarxa @ Esplugues CD i Riders CD  
Divisió d'Honor VERMELL 23-24
16:30
Local   Visitant    
CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi Vs CD Les Roquetes @ CD Goyos - Sant Boi de Llobregat  
CD Tarragona CD Tarragona Vs Lligues Adg Lligues Adg @ CD Tarragona - S.Pere i S.Pau  
CD Terrassa CD Terrassa Vs Esplugues CD Esplugues CD @ CD Terrassa - Terrassa  
Equip Bar Tony's Vs CEDSAB CEDSAB @ Seu Equip Bar Tony's  

Marcadors en directe: Alguns partits d'aquesta temporada es podran seguir tots els marcadors en directe, gràcies a la col·laboració dels clubs. Ho podeu seguir aquí.

Properes Jornades:
27-abril Lliga Dards Divisió Honor Jornada 12
4-maig Lliga Dards Divisió Honor Jornada 13
11-maig Lliga Dards Divisió Honor Jornada 14
18-maig Rànquing FCD a St Cebrià de Vallalta (registre aquí)

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.