Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15: Divisió d'Honor - 7a Jornada

La Divisió d'Honor segueix després del 2on Open del Destí Winmau 2015 (veure informació aquí). La 7a jornada de la Lliga arribarà el dissabte 7 de febrer a les 5 de tarda.

Partits per aquesta setmana:

DIvisió d'Honor - 7a Jornada

CD Goya v CD Guardiola
Els dos equips arriben de guanyar els seus partits i seguir la ratxa serà l'objectiu per mantenir-se a la part alta de la classificació on el CD Goya amb només una derrota va per davant del Guradiola que en suma tres, però amb la diferència que ja s'ha creuat amb els principals clubs favorits pel títol final. Per tant un partit important per ambdos equips amb interessos molt similars.

CD Ripoll v CD Aigüestoses
Els de Ripoll per la seva part reben a l'Aigüestoses amb la intenció de fer-los encaixar la primera derrota de la Lliga, un partit difícil donat el gran nivell que està mostrant l'equip del Baix Llobregat, però amb els dards ja se sap que no hi ha res imposible. Un partit que pot sembla poc igualat sobre el paper però que després a la línia de tir la pressió serà màxima per ambdós equips.

Lligues Adg.Cat v Piritoño CD
El Lligues ADG.cat rebrà la visita dels de Malgrat de Mar, el guanyador escalarà com a mínim un lloc a la classificació, i per l'equip Piritoño, que és un dels equips favorits per estar al capdamunt de la classificació, necesita guanyar per no despenjar-se a la clasificació. Un partit que es presenta molt igualat on el reforçat Lligues Adg.cat està obtenint molts bons resultats, tant a nivell individual com en els partits de parelles i el bon nivell dels esportistes del Piritoño fa preveure un partit emocionant. 

Palafrugell CD v CD La Xarxa
El Palafrugell rebrà als de La Xarxa, mentre els locals només han sumat una derrota, els visitants en porten tres i la necessitat de seguir guanyat per pujar llocs es vital. Els del Baix Empordà estàn obtenint bons resultats on un cop han guanyat el partit han cedit algun que altre punt que potser els pot fer falta de cara a un hipotètic empat al final de la classificació. Ambdós equips han mostrat gran igualtat en els seus duels, malgrat a vegades el resultat no ho acaba de reflexar i es d'esperar un partit vibrant.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.