Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15:
Divisió d'Honor - 8a Jornada

La Divisió d'Honor segueix després de la parada de la disbauxa on el Carnestoltes pren el protagonisme. La 8a jornada de la Lliga Catalana arribarà el dissabte amb la recta final de la primera volta i amb moltes possibilitats d'escallar llocs a la classificació.

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar la classificació i totes les estadístiiques de la Lliga. 

Partits per aquesta setmana:

CD Aigüestoses v CD Goya 
CD Guardiola v Esplugues CD 
CD La Xarxa v CD Ripoll 
Piritoño CD. v Palafrugell CD

CD Aigüestoses v CD Goya
L'Aigüestoses tindrà un partit difícil davant del CD Goya, un equip que només ha sumat una derrota en el portem de temporada i que està duent a terme una molt bona campanya. Un partit complicat pels locals que buscaràn mantenir-se invictes a la màxima competició catalana.

CD Guardiola v Esplugues CD 
El Guardiola rebrà la visita de l'Esplugues amb ganes de guanyar el seu primer partit i per tant no posarà les coses fàcils a l'equip de Manresa. Els del Baix Llobregat arriben de descansar la darrera jornada i tot fa pensar que han preparat a consciència el partit d'aquesta setmana, davant un equip que aquesta temporada és més irregular.

CD La Xarxa v CD Ripoll 
La Xarxa amb només dues victòries rebrà al Ripoll, un tarannà una mica pobre amb comparació amb els seus registres habituals, fet que de ben segur voldràn aprofitar els de Ripoll, que malgrat només han sumat una victòria, han mostrat molt bon nivell. El guanyador farà un pas important per encarar el darrer partit de la primera volta.

Piritoño CD. v Palafrugell CD
El Piritoño necessita guanyar al Palafrugell per mantenir-se amb aspiracions a pujar al pòdium, ambdós són rivals directes i és una bona setmana per sumar una nova victòria ja que el líder de la Lliga tindrà també un partit difícil. El Palafrugell arriba de guanyar tranquilament el seu darrer partit, mentre els locals van guanyar justet sobre el Lligues ADG.cat que aquesta setmana descansa.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.