Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2015-16:
Divisió d'Honor - 3a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte, 9 de gener de 2016 a les 17:00 hores torna la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Aquesta setmana arribem a la 3a Jornada i ull amb el calendari de competició per Gener, que com vam informar a principis de desembre es va actualitzar un cop anunciat el calendari oficial de la WDF. Consultar el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari, en vermell hi ha els darrers canvis, entrant al calendari de la Divisió d'Honor (aquí) també trobareu els canvis en vermell. 
 
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
 
Divisió d'Honor
3a Jornada - 9 de gener 2016
CD Guardiola vs Esplugues CD
CD La Xarxa vs CD El Barrio Navàs
Lligues Adg.Cat vs CD Aigüestoses
Palafrugell CD vs CD Baix Camp
Piritoño CD. vs CE Vdards
 
Partits ajornats: Jornada 1 - CE Vdards vs CD Aigüestoses
 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari i la llista d'esportistes ja ha estat  actualitzat, tal com es va informar per e-mail als presidents dels clubs.
 
Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.
 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.