Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2015-16
Divisió d'Honor 14a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa calor comença a fer acte de presència a l'inici de la recta final de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2015-2016 on l'emoció i la igualtat entre alguns equips encara es manté viva, on el petit error passa a adquirir major rellevància.

Els cálculs de cara el resultat final de la competició els podeu fer a la mateixa pàgina de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/../Predictor.. o entrant al menú Classificació i Pronostica la classificació, on podreu registrar un resultat suposat i generar la classifiació fent clic a "entrar resultats", s'actualitzarà la pàgina i us mostrarà com quedaria la classificació segons els resultats entrats.

Per tal de poder revisar els resultats d'enfrontaments anteriors amb el vostre rival podeu consultar-ho visitant la web de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/partits, fent clic al botó blau que hi ha després de cada partit, podreu consultar a "histrorial del Partido" tots els partits entre ambdós equips, alineacions anteriors, resultats històrics.

Detall dels partits programats per aquesta setmana:

DIVISIÓ D'HONOR
Jornada 14 - 2016/06/11
CD Aigüestoses vs CD Guardiola
CD El Barrio Navàs vs CD Baix Camp
CE Vdards vs Palafrugell CD
Esplugues CD vs CD La Xarxa
Lligues Adg.Cat vs Piritoño CD

Les properes setmanes:
18-juny-2016 15a Jornada Divisió d'Honor
25-juny-2016 8è Open Destí Winmau a Palafrugell (veure informació aquí)

Les estadístiques, els 180's, màxim tancament, classifiació, previsió de resultats, calendari i més informació la trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD.

Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.  

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.