Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2017-2018:
Divisió d'Honor - 5a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDesprés de les vacances nadalenques segueix la Lliga Catalana Divisió d'Honor sense cap partit ajornat. Aquest 2018 començarà amb la cinquena jornada que es celebrarà dissabte 13 de gener a les 17h en diversos punts de Catalunya.

Com cada setmana són diversos els partits que despertaran emoció i pasió, i la cinquena jornada no serà menys. Hi ha dos equips que lluitaran per la primera victòria d'aquesta temprada; uns altres necessiten els tres punts per situar-se líders en solitari; d'altres necessiten guanyar per desfer l'empat provisional i esgraonar un lloc més a la classificació, d'altres voldran guanyar per començar l'any amb el millor resultat posible... tots els partits tindran els seus inputs, però tots a la vegada tindran quelcom en comú: el tercer temps.

Per aquesta cinquena jornada el CD Baix Camp serà l'equip que descansarà aquesta jornada.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 5 - 13 de gener de 2018

13/01/18 CD Guardiola CD Guardiola vs Piritoño CD Piritoño CD CD Guardiola - Bar Rentree veure històric
13/01/18 CD La Xarxa CD La Xarxa vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat Seu CD La Xarxa veure històric
13/01/18 CD Terrassa CD Terrassa vs Esplugues CD Esplugues CD CD Terrassa -Casal Barri Can Palet II veure històric

 Propera jornada:  cap

 
Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.