Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2018-19: El Cossetans Tarragona campió

Emocionant final de la Divisió de Tarragona 2018-19, on han estat les darreres partides disputades amb els resutlats finals molt ajustats que han determinat el campió final. Una competició on els partits han estat en la majoria de casos igualats, tant que fins el darrer moment de la Lliga Catalana no s'ha resolt la classificació final de la competició del Camp de Tarragona.

El format de la competició, lliga catalana, ha estat recuperat per aquesta temporada amb sis partides individuals i una de parlles. Equips amb un mínim de 6 esportistes que han estat complexos de completar per a poder jugar en aquest format, però tot i així els partits s'han pogut completar i finalitzar amb èxit la competició.
 
L'equip més regular i que s'ha proclamat campió ha estat el Cossetans Tarragona, del Cossetans Club de Dards de Tarragona, que agafa el relleu de l'altre equip del mateix club. Ha acabat la lliga sense perdre cap partit i no ha tingut gens fàcil i diversos enfrontaments els ha resolt al darrer punt i joc de partit. Novament la gran rivalitat entre els dos equips que comparteixen terreny de joc del Cossetans CD ha fet viure partits molt emocionants que s'han resolt al desempat. Com a curiositat, és el primer cop que aquest equip es proclama campió del a Divisió de Tarragona.
 
El segon lloc l'ha ocupat l'equip Cossetans Darts que defensàva el títol i que aquest any no ha pogut revalidar. El tercer lloc ha arribat molt i molt lluitat amb l'equip Al Andalus amb qual ha empatat 5 victòries i on nomès el sets guanyats a favor han desfet l'empat. Dos equips amb tarannà diferent, mentre els de Tarragona han anat de menys a més el de Cambirls han anat de més a menys. Els darrers partits han estat els més renyits i s'han resolt per la mínima de 5-4, fet determinant que ha propiciat la trajectòria final dels dos equips.
 
Al quart lloc hi ha quedat el CD Tarragona, un dels clubs degans del Camp de Tarragona que aquest any ha incorporat més esportistes juniors a les seves files, seguint en la promoció dels joves valors esportius de la zona. Una temporada de canvis a la plantilla d'aquest club que malgrat mantenir una base sólida no ha acabat de recollir els bons resultats de temporades anteriors.
 
La classificació l'ha tancat l'equip Pequeños Taberna Reus que no han assolit guanyar cap partit. Tot i així l'equip ha comptat amb esportistes de primer any a la competició, fet que ha condicionat que algun punt i partit es perdi per manca d'experiència. Una mala temporada de l'equip de la Taberna de Reus que s'ha vist condicionat per la manca d'efectius per motius laborals a la recta final de la temporada.
 
La competició s'ha tancata amb una prou bona participació amb quasi la quarantena d'esportistes que han pres part en els cinc equips de la competició. Aquesta temporada han estat quatre esportistes els que han assolit un mínim d'una tirada de 180 punts, curiosament quasi un per cada equip participant aquesta temporada. L'Albert Martorell amb una partida de 16 dards ha estat l'esportista que ha assolit la millor partida de la temporada.
 
Classificació Divisió Tarragona 2018-19:
 
 
POS Club Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 Cossetans Tarragona Cossetans Tarragona 8 8 0 55 17 38 24  
2 Cossetans Darts Cossetans Darts 8 5 3 45 27 18 18  
3 Al Andalus Al Andalus 8 5 3 39 33 6 18  
4 CD Tarragona CD Tarragona 8 2 6 29 43 -14 12  
5 Los Pequeños Taberna Los Pequeños Taberna 8 0 8 12 60 -48 8  
 
Resultats de tots els partits de la Lliga Catala Divisió Tarragona 2018-19 aquí.
 
La classificació, estadístiques d'equip, individuals, marques individuals i altres es pot consultar a la web de la Lliga Catalana https://lligadards.leaguerepublic.com/l/playerStats/847034213.html
 
A continuació us detallem com funciona.

Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com heu de selecciónar Divisió Tarragona, i podreu consutlar els partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.

Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de laSala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.