Cercar

Competicions Rànking FCD

Vols jugar dards en línia?

QUI POT JUGAR EL RÀNQUING FCD # #DardsEnLinia?
 
En aquesta competició poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor.
Si no tens llicència, aprofita i FEDERA'T!!
Per obtenir la llicència troba més informació aquí https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/ 
 
En què consisteix el Rànquing FCD #DardsEnLinia? El format de competició és de tipus classificatori, on en una sèrie de competicions els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final.

On es juga? A casa, tenint en compte que la diana que haurà de ser de sisal premsat, segons especificacions citades al Reglament General de Competicions de la Federació, que es regeix per la normativa de la Federació Mundial.

Format de joc?
Es jugarà al 501 Double Out (sortida lliure i tancament en doble o doble diana) al millor de 7 partides (a 4 partides guanyades) i la final al millor de 9 partides (a 5 guanyades), el sistema de joc serà per eliminació directa (Direct KO). La competició serà mixta i és trimestral.

LLIGA CATALANA INDIVIDUAL: Fa unes setmanes vam iniciar la Lliga Catalana Individual i alguns esportistes us vau quedar sense poder participar. És per això que obrim llista per a iniciar una nova lliga amb els que us animeu a jugar en aquesta competició setmanal (només per a esportistes que no estiguin jugant a la Lliga que ja hi ha activa). Els interessants envieu un email a administracio@dardscatalunya.cat (o fent clic aquí).
 
Si estàs interessat has de contactar amb la federació via e-mail a administracio@dardscatalunya.cat i enviar un correo amb el número de fitxa, nom sencer, correu skype, club i telèfon de contacte. La recepció del vostre correu serà confirmada directament per skype per un membre de la Junta Directiva. Fent clic sobre el correu, podreu enviar-lo directament des del vostre dispositiu.
 
Els participants hauran de disposar, apart dels seus dards, de:
- Diana, que haurà de ser de sisal premsat.
- Un dispositiu tipus ordenador, mòbil o tableta amb connexió a internet.
- Una webcam, en cas que l’aparell anterior no disposi de càmera o no es pugui utilitzar per enfocar correctament la diana.
- Accés a l’aplicació Skype. Bé sigui tenint l’aplicació descarregada, apta per al dispositiu a utilitzar, o bé tenir accés a la pàgina https://web.skype.com/ (si no tens skkype et farem arribar un manual per saber com utlitzar-lo).
 

La formació serà obligatòria per a poder paraticipar al rànking, tant per als esportistes com per als apuntadors. La formació consisteix en uns tutorials bàsics de funcionament de les aplicacions utilitzades i unes partides de pràctiques.

 
Som-hi!! #femdiana
#joemquedoacasa  #DardsEnLinia

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.