Cercar

Competicions Rànking FCD

Rànquing FCD 2023

La Federació Catalana de Dards anuncia el ránquing més important de la temporada, el Rànquing FCD 2023, que aquest any arriba a la 11a edició.  Aquesta competició va donar relleu al Destí Winmau, mantenint la seva essència i només va actualitzant el seu nom.
 
Què és el Rànquing FCD?
És una competició organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) on es classifiquen esportistes per a participar al WDF Masters Mundial de dards, el  WDF World Masters.
 
Com hi pots participar?
En aquesta competició poden partiricpar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor, bé sigui Fitxa Federada mitjançant un Club de Dards federat, amb els drets en vigor, o bé Fitxa Independent.
Els esportistes amb Fitxa Independent hauran de jugar un mínim del 51% puntuables per a participar als Campionats de Catalunya en modalitat individual i parelles.
La informació per renovar o per a realitzar l'alta de Fitxa Esportiva FCD la trobareu a l'Espai Federat, llicència esportiva d'aquesta web o a l'enllaç: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/.
 
En què consisteix el Rànquing FCD?
El format de competició és de tipus Rànquing, on en una série de competicions els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final. Cada competició serà en format Open a ko directe i es comptaran els punts de totes les competicions.
 
On es juga?
Es celebraran diversos puntuables que es jugaran a les diferents seus dels clubs de dards federats de Catalunya, entenent per a tals efectes, els clubs amb els drets federatius en vigor.  
Podran acollir puntuables aquells clubs que porten les dues últimes temporades amb els drets federatius en vigor. En cas, que per completar la llista de puntuables, sigui necessari incorporar d'altres seus, es farà per ordre d'antiguitat a la FCD, passant a ser els darrers puntuables a celebrar-se del rànquing de la temporada en qüestió.
 
Ordre dels puntuables?
Per establir l'ordre dels puntuables es farà segons la participació dels esportistes de cada club en la darrera edició d'aquesta competició. D'aquesta manera els clubs que més esportistes hi participin seran els primers en poder acollir una prova.
 
Ordre segons la participació de la temporada 2021-22:
1 CD LA XARXA 59
2 CD OLOT 41
3 CD BAIX CAMP 39
4 CD TERRASSA 33
5 CD GUARDIOLA 31
6 PIRITOÑO CD 31
  CD GOYOS 15
7 ESPLUGUES CD 12
8 CEDSAB 8
  PINEDARDS 7
  COSSETANS 3
 
 
Quan es celebra?
El calendari d'aquesta competiicó va definit d'acord amb el calendari de la Lliga Catalana i el de la WDF, pel que fa al rànquing internacional Western Europe, de tal manera que no pot coincidir un puntuable del rànquing internacional amb un rànquing FCD Destí, per tal de donar l'oportunitat als esportsites de poder-hi participar
El calendari complert el trobareu properament a http://www.dardscatalunya.cat/calendari/
 
Premis: 
Els tres primers homes classificats, la millor dona i el/la millor junior guanyen un accèssit directe per a participar al World Masters, el WDF Masters Mundial de dards.
 
També hi ha premis per participació als rànkings:  els esportistes que participen a tots els puntuables, obtenen una beca consistent en la inscripció al Catalonia Open Darts, de l'any en curs.

Reglament de la competició:
El reglament complert el trobareu al menú Espai Federat a Reglament (el reglament és exactament igual al del rànquing Destí Winmau competicó que va canviar de nour per present Rànquing FCD).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.