Cercar

Competicions Rànking FCD

Informació RÀNQUING FCD 2023

RÀNQUING FCD DESTÍ WORLD MASTERS 2023

La Federació Catalana de Dards anuncia el ránquing més important de la temporada, el DESTÍ WORLD MASTERS 2023, que aquest any arriba a la 11a edició.  Aquesta competició dona relleu al Destí Winmau, mantenint la seva essència i només va actualitzant el seu nom segons el destí, i per tant és el nom amb que molts coneixem aquesta competició: el "rànquing winmau"

Aquesta edició també hi haurà un total de 8 puntuables, on els Clubs de la Divisió d'Honor tindran preferència per acollir opens i els clubs amb els drets en vigor els dos anys anteriors a la temporada en curs.

Calendari: L'ordre establer per als puntuables s'extreu de la participació de la darrera edició. El club amb més esportistes participants és el primer en acollir el primer puntuable i així successivament fins a completar les 8 seus.

Requisits per acollir un puntuable: Un club pot acollir puntuables un cop ha complert les dues temporades anteriors participant a la Lliga Catalana. Per acollir un puntuable el local ha de disposar de 4 línies de tir amb bona il·luminació, espai i dianes en bon estat. Per altra banda haurà de portar l'ordenador que tingui cedit per la FCD -per a portar el quadrant-.

Aquesta competició, de format classificatori (rànquing) puntuen els resultats de tots els puntuables.

Preu: Per a fomentar una major participació el preu es mantindrà a 10 Euros/Open.

Premis: Els tres primers homes classificats, la millor dona i el millor junior (noi / noia) guanyen un accèssit directe per a participar al Worls Masters, el WDF Masters Mundial de dards. També hi ha premis per participació als rànkings on els esportistes que participen a tots els puntuables, obtenen una beca consistent en la inscripció al Catalonia Open Darts, de l'any en curs. Aquesta beca estarà subjecte si s'assoleix un mínim de participació en tota la competició, que permeti cobrir les beques.

Reglament de la competició. El reglament complert el trobareu al menú Espai Federat a Reglament (el reglament és exactament igual al del rànquing Destí Winmau que hem organitzat fins a la data).

Els Open es celebraràn en dissabte a les 16h. Els següents es programaran aproximadament cada dues/tres jornades de Lliga Catalana i no podran coincidir amb una data on hi hagi Open del Rànquing WDF Western Europe. El calendari definitiu es publicarà un cop tancada la inscripció de Lliga.

En pocs dies confirmem les seus de tot el calendari, que més endavant s'actualitzarà també a l'apartat Calendari de la web (verue aquí).

Calendari Destí Winmau 2023
1er 12-11-2022

Seu del C.D. La Xarxa a Puig - Reig

2on 17-12-2022 Seu del C.D. Olot a Olot
3er 14-01-2023 Seu del CD Baix Camp a Reus
4rt 11-02-2023 Seu del Terrassa a Terrassa
11-03-2023 Seu del CD Guardiola a Manresa
01-04-2023 Seu del Piritoño CD a Sant Cebrià de Vallalta *
13-05-2023 Seu del Esplugues CD a Esplugues de Llobregat
10-06-2023 CEDSAB a Sant Andreu de la Barca *
 
* Clubs pendents de confirmar disponibilitat a la seva seu

MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:
Trobareu més informació sobre el Rànquing FCD  publicada aquí.
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a administracio@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos el més aviat possible. 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.