Cercar

Competicions Rànking FCD

Els Classificats per al Winmau World Masters 2015:

Raúl Invernon, Oscar Valenzuela, Juan Robles i Núria Plaza s'han classificat per a particiar al Winmau World Masters 2015, i acompanyarán als vigens campions de Catalunya, en Carles Arola i Iolanda Riba a la localitat de Hull (Regne Unit).

Després dels sis puntuables del rànquing, més prestigiós que organitza la Federació Catalana de Dards, només en Raul Invernón ha repetit victória en dues ocasions, mentre els altres Open els han guanyat esportistes diferents, fruit del gran nivell i la gran igualtat dels participants en aquesta competició.

Els guanyadors dels sis Open son:
1er. Raúl Invernon (IND)
2on. Oscar Valenzuela (CE Vdards)
3er. Raúl Invernon (IND)
4rt. Gabriel Olivé (CD Goya)
5è. Daniel Carrasco (CD Aigüestoses)
6è. José Sousa (CD Olot)

Classificació General amb la suma de totes les puntuacions que han acumulat tots els participants en tots els Open del rànquing Destí Winmau 2015 la podeu consultar aquí o a l'enllaç del marge dret.

Classificació Final on nomès puntuen els quatre millors resultats dels diversos Open Destí Winmau 2015 els podeu consultar aquí o a l'enllaç del marge dret.

 

CLASSIFICATS PER AL WINMAU WORLD MASTERS 2015:

1er. Raul Invernon (IND)

2on Oscar Valenzuela (CE Vdarts)

3er. Juan Robles (CD Palafrugell)

1a. Núria Plaza (CD Piritoño)

Des de la Federació Catalana felicitem als esportistes classificats i també a tots els participants per fer cada any aquesta competició més important i més prestigiosa. 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.