Cercar

Competicions Rànking FCD

Nota Informativa:
Beques Destí Winmau 2015

Del Destí Winmau 2015 el darrer punt dels premis del reglament per aquesta edició diu: "Depenent de la participació total en aquests rànquings, la FCD es reserva el dret de lliurar inscripcions gratuïtes al Catalonia Open i FCD Anniversary en un número no determinat d'esportistes; com a premi per la seva participació".
 
Des de la Federació Catalana de Dards us informem de la relació d'esportistes participants que han estat becats amb la Inscripció per a participar al Catalonia Open Darts 2015 i el FCD Anniversary Open 2015, modalitat individual que es celebra el dia 12-13 de setembre a Calella. Aquest premi és personal i intransferible.
 
Trobeu adjunt, al marge dret d'aquesta noticia, la informació descarregable amb la resolució de les Beques Destí Winmau 2015.
 
Per gaudir d'aquesta beca, els esportistes hauran de realitzar la confirmació de la seva assistència a un o els dos events a fcd@dardscatalunya.cat. 
 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.