Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2016: Resultats 7è Open
Campió Carles Arola

Carles Arola es proclama campió del setè puntuable del rànquing FCD Destí Winmau 2016.

El local de l'Esplugues CD es va preparar per acollint un open del Destí Winmau 2016, amb cinc línies de tir ben il·luminades i amb força espai entre elles que van permetre un àgil i ràpid funcionament de la competició.

El millor esportista local va ser l'únic que hi va participar, en Francisco Caparros, que va perdre a la primera ronda.

Destacar la participació femenina de Loli Picón i la millor esportista classificada, la Núria Plaza, que va en bon camí per guanyar la plaça femenina al Masters Mundial de dards.

El primer finalista va ser en Carles Arola (Piritoño CD) que sense lliurar a primera ronda es va desfer d'en Antonio Garcia-Herèdia (Piritoño CD) 4-0, Marin Riveria (CD El Barrio Navàs) per 1-4, una brillant partit de quarts de final contra en Raul Invernon per 4-1 i a semifinal ho va millorar contra un Gabi Olivé (CD Baix Camp) que tot i jugar al seu màxim nivell i arribant en bona colla de partides a tancament poc va poder fer davant d'en Carles Arola que el va guanyar amb partides de 10 dards i fallant doble per a partides d'onze i tretze dards.

I el segon finalista va ser en Antonio Muñoz (Palafrugell CD) que va lliurar a primera ronda, va guanyar a Núria Plaza 4-0 a la segona, va eliminar a en Hilari Pons (CD La Xarxa) a quarts de final per 3-4, i a l'Avelino Almazan (CD Guardiola) a semifinals per 4-1 amb molt bones partides i cedint molts pocs jocs.

La final va ser una gran exhibició d'en Carles Arola (Piritoño CD) amb una brillant actuació d'en Toni Muñoz (Palafrugell CD) que van fer gaudir al públic que la va seguir. Les millors partides que ens van oferir van ser de 15 dards i la resta van ser d'entre 16 i 18 dards. 

Poques errades i molts 180's com resumim a continuació amb el marcador parcial:
0-0 En Carles Arola guanya el centre i comença el primer joc.
0-1 Partida molt igualada amb tirades de més de cent punts on en Carles tanca amb D2.
0-2 Primers 180's de la partida contestats per ambdós jugadors, tancada amb D12 d'en Carles per una partida de 15 dards, un average de 31,31 punts i el primer break del partit.
1-2 En Toni baixa molt més encertat per clavar una partida de 18 dards (27,83 ave)  tancant 88 punts acabant amb bull i assoleix el primer punt fent un break.
1-3 A la quarta ronda tirada de 171 punts d'en Carles per quadra-se el tancament amb Bull que fa a la següent ronda per una partida de 15 dards, un altre average de 31,31 punts i contesta la tancada a bull del seu rival.
1-4  Partida amb tirades altes contestades per un i altre, en Carles falla doble, en Toni també i amb una resta de 2 punts tanca el Carles per un nou break i punt de partit.Amb aquest resultat en Carles Arola es proclama campió del setè open Destí Winmau 2016 i assoleix el segon open de la temporada.
Per la seva part en Toni Muñoz tanca un molt bon open amb aquest segon lloc.

Al marge d'aquesta notícia, a la zona de descàrregues trobareu el quadrant i la classificació oficial per a imprimir i penjar al taulell d'anuncis del vostre club.

CLASSIFICACIÓ GENERAL DESTÍ WINMAU 2016 provisional la trobareu al marge d'aquesta notícia a la zona de descàrregues.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.