Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2017: Resultats 1er Open
Campió Oscar Valenzuela

Oscar Valenzuela (CE Vdards) es proclama campió del 1er Open Destí Winmau 2017.

Aquest dissabte 19 de novembre de 2016 s'ha iniciat el rànquing de la Federació, amb el 1er Open Destí Winmau 2017. La primer cita ha estat a la seu del Club Dards La Xarxa, a Puig-Reig, i ha comptat amb una participació rècord de 44 esportistes entre jugadores femenies i jugadors masculins. Una fita que amb l'ajuda de tots vosaltres ha estat possible i que fins i tot podem superar en els propers puntuables.

El millor esportista local, del Club Dards La Xarxa va ser en Hilari Pons i Carlos Santano que van fer un 9è lloc. En Hilari va perdre davant Oscar Fernàndez (CD Olot) per 2-4 i en Carlos Santano davant Oscar Valenzuela per 0-4.

La final la van jugar en Oscar Valenzuela (CE Vdards)  que va guanyar a en Josep Arimany 'Masnou' (CD Olot) en una final on totes les partides van ser de menys de 18 dards i amb diversos tancaments de més de 100 punts.

Molta participació i molt de nivell en el rànquing de la Federació, la propera cita és el 17 de desembre a Olot, on al matí hi haurà una timba, desprès un dinar i a les 16h la gran cita amb el 2on. Open Destí Winmau 2017.

Al marge, a la  zona de descàrregues, trobareu el quadrant de la competició i a continuació la relació de tots els partits i resultats del 1er Open Destí Winmau 2017.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.