Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2017: Resultats 4rt Open
Campió Carles Arola

Carles Arola (Pritoño CD) guanya el 4rt Open Destí Winmau 2017.

La seu del CE Vdards va acollir la celebració de la quarta cita del rànquing Destí Winmau 2017 de la Federació Catalana de Dards. La seu va disposar de 6 dianes i una de princiipal per a dura terme aquest classificatori. L'esdeveniment va ser un nou retobrament de tots els esportistes que van gaudir dels dards.

Un total de  44 esportistes van participar a la cita i van omplir la seu del Club local, en un nou rècord de participació en un quart puntuable.

Des d'un bon inici les 6 línies de tir no van descansar en cap moment i entre els habituals en els classificatories al Masters Mundial ja es van poder veure molt bones partides a les primeres rondes, i es que tal com es comentava, cada cop és molt més difícil guanyar una ronda i fer-se amb la victória final en cada un dels vuit puntuables.

El millor esportista local van ser en Alberto Rodíguez i José Calzadilla amb un 3er lloc, i es van ser eliminats a la semifinal Alberto va perdre al joc de desempat davant d'en Raul Invernon 4-3, i en José va perdre davant d'en Carles Arola per 4-1. Molts bons resultats per els dos esportistes del VDards que van assolir a casa els seus millors resultats en un classificatória del Ránking de la FCD.

La millor jugadora femenina va ser Maria José Gómez (CD Olot) que a la quarta ronda, ja a quarts de final, es va creuar amb en Raul Invernon on va perdre 4-1 amb unes partides impresionants, amb un bon grapat de tirades de més de 100 punts i algun que altre 180.

La final la van protagonitzar en Raul Invernon (independent) i en Carles Arola (CD Piritoño), repetitnt finals d'edicions anteriors del rànking federatiu. El partit va ser molt emocionant, el respecte i les bones partides amb tancades altes incloses van ser respostes per ambdós esportistes que amb un empat 3-3 va ser en Carles Arola qui clavà el dard decissiu a doble per alçar-se amb el primer lloc. Amb aquesta victòria en Carles assoleix el primer open d'aquesta temporada i es que segons les seves declaraacions "cada cop és molt més difícil guanyar".

Quadrant del 4r Open DW-2017

Classifiació General Destí Winmau 2017 (4)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.