Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2018: Resultats 8è Open
Campió Carles Arola

Carles Arola es proclama campió del 8è Open Destí Winmau 2018 i guanya ja el seu segon rànking de la temporada.

Aquest dissabte 17 de juny de 2018 s'ha celebrat el rànquing de la Fedració Catalana de Dards, el 8è Open del Destí Winmau 2018. La cita ha estat a la seu del Club Dards Palafrugell i ha comptat amb una participació de 22 esportistes.

Les línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16.30h i fins a les 20h., assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local va ser el seu capità del CD Palafrugell, en Toni Muñoz. A primera ronda va lliurar, a segona ronda (Last-16) va guanyar 0-4 a l'Arnau Espinal del CD Guardiola, a quarts de final es va creuar amb Maria José Gómez del Club Dards Olot que amb errors a doble va cedir el partit per 4-0. A semifinals en Toni es va creuar amb en Raul Invernon, esportista independent que no pertany a cap club. Un partit força igualat on el jugador de Manresa va guanyar 2-4 deixant en un bon 3er lloc a en Toni Muñoz.

La millor jugadora:
va ser Maria José Gómez del CD Olot amb un altre 5e lloc. A la segona ronda es va creuar de nou amb en Carlos Santano, en el setè open va guanyar Maria José per 3-4 i aquest cop va guanyar 4-0 en un partit força igualat malgrat el resutlat final. A quarts de final es va trobar amb l'esportista local Toni Muñoz,  amb el que va perdre 4-0 quedant novament en 5è lloc.

La final
la van jugar en Carles Arola (CD Piritoño) que hi va arribar desprès de guanyar a segona ronda a en Daniel Zapata del CD Aigüestoses per un 4-0, a quarts de final al seu nou company de club, en Josep Santonja per 1-4 i la semifinal va guanyar a l'Enric Cid del CD La Xarxa per 4-0. La segona final d'aquesta temporada per en Carles i un pas més per consolidar la seva classificació per al Masters Mundial.

Per l'altre part del quadrant va ser en Raul Invernon, de Manresa, que va arribar a la final en un camí que tampoc va ser gens fàcil. A primera ronda no va lliurar i va guanyar 3-4 a l'Avelino Almazán del CD Guardiola de Manresa, la segona ronda la va superar novament al joc de desempat guanyant novament 4-3 a en Juan Robles del CD Palafrugell. A quarts de final es va trobar un solid Hilari Pons al que va guanyar 1-4. A les semis es va desfer d'en Toni Muñoz 2-4. En Raul novament es classificava per a una final del rànquing Destí Winmau 2018 jugant la cinquena final de les vuit que hi ha en total, una fita única registrada per un esportista en aquesta competició.

La final va estar renyida i força igualada, però en Carles Arola va ser el guanyador del 8è Open Destí Winmau 2018 davant d'un Raul Invernon que ha recuperat el bon nivell.

Un cop finalitzat el rànquing FCD Destí Winmau 2018, els millors esportistes s'han classificat per a participar al Winmau World Masters 2018. Els tres millores esportistes masculins han estat en Raul Invernon, Carles Arola i Martín Martí que per ordre han ocupat el pódium, mentre Maria José Gómez ha estat la millor jugadora d'aquesta temporada. Per altra banda, com que Maria José Gómez ja està classificada per al Masters Mundial, va guanyar la invitació als Campionats de Catalunya, i la seva plaça seria per la segona classificada, Núria Plaza. Moltes felicitats a tots i totes!!

Moltes gràcies a tots els participants i sobretot al gruix d'esportistes que han participat, una temporada més, d'aquest rànquing que cada cop ens permet veure més i millors esportistes federats. 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.