Cercar

Competicions Competicions World Darts

Italian Gran Masters i Open Italia 2018

Després de les cites del Masters Mundial i el Latvia Open, arriba la tercera cita internacional per als esportistes de la Federació Catalana de Dards, l' ITALIAN GRAN MASTER i l'Open Italia 2018

Entre el 23-25 de novembre es celebra el 9è Italian Grand Master i el Open Italia, puntuable per al rànquing WDF i el BDO Western Europe, on els guanyadors masculí i femení es classificarán per al Winmau World Masters 2018. Aquesta aposta de les federacions internacionals d'oferir dues cites internacionals puntuables per al Rànking s'està extenent cada cop més, fet que fa més profitoses les expedicions de la Catalan Army, nom com anomenem als esportistes catalans que participen habitualment en rànquings internacionals.

La competició es celebra a Pieve di Centro, una localitat propera a Bolonya al nord d'Itàlia. Les dues competicions individuals comencen molt aviat, a les 10:30h.

El total de premis al quadre masculí és de 8.400,00 Euros el dissabte i 3.600,00 Euros diumenge, que sumen un bon total en premis que dota de categoria A dissabte i de C per diumenge. El notable increment en premis fa que sigui un ránking BDO amb major punts per repertir i els fa molt interessants per a participar.

Per segona vegada, en aquesta competició, hi haurà participació catalana i des del portal de la Federació en fareum el seguiment habitual en aquestes competicions. Els esportistes que s'hi desplacen son: en Josep Arimany "Masnou" i Òscar Vera, tots dos del CD Olot.

Informació de la competició al flyer oficial aquí.

Un cop més molta sort a la Catalan Army en aquesta nova expedició.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.