Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resum internacional 2019

Per primera vegada Catalunya ha estat amfitriona d'una competició per seleccions, la Mediterranean CUP que es va celebrar a Salou i on la Federació Catalana de Dards ha estat l'organitzadora.

La selecció catalana ha participat a la Copa del Món de la federació mundial (WDF) disputada a Cluj-Napoca (Romania). Ha estat el retorn del combinat femení a la màxima competició mundial, desprès de la seva única participació el 2011, abans del canvi de normativa que equiparava el nombre de participants en ambdós gèneres. El quadre femení va sumar un punt amb el 33è lloc individual de Montse Boronat, quedant al 40è lloc de quaranta-sis participants, mentre Carles Arola també va sumer un punt amb el 33è lloc individual per als homes que van fer un 44è lloc de cinquanta-dos països participants. Els creuaments amb les principals potències mundials van condicionar els resultats catalans.

La temporada es va completar amb diverses participacions individuals, on van destacar Martín Martí amb un excel·lent 5è lloc i en Candido Villar amb un 9è en el Romanian International Darts Open, mentre Loli Cascales obtenia un 33è lloc al Romanian Classic Open; les quarta eliminatòria superada d'en Josep Arimany que li va valdre un 9è lloc i la 17a plaça de Carles Arola al BDO Torremolinos Classic 2019; els dos 17ens obtinguts per Martín Martí al Swiss Open i a l’Helvetia Open amb la cinquena plaça a les parelles per en Tony Gragera i en Martin Martí; als puntuables internacionals celebrats a Calella en Carles Arola va obtenir el subcampionat al  8è Catalonia Open Darts i es va alçar campió al 5è FCD Anniversary Open, on  Daniel Carrasco, Martín Martí i Iolanda Riba van quedar 5ens al Catalonia Open i destacar també el 3er lloc de Núria Plaza, 5è lloc de Raul Invernon i el 9è lloc d'Hilari Pons al FCD Anniversary; la 33a posició per en Carles Arola i Josep Arimany al FInder Italian Gran Masters i al 5è Open Itàlia respectivament; al Winmau Latvia Open 2019 la parella formada per Iolanda Riba i Montse Boronat es van coronar campiones, mentre en individual Montse Boronat feia un bon 5è lloc, en Candido Villar un 9è i en Martín Martí un 17è

La temporada 2020 hi haurà la Copa d'Europa com a cita per seleccions i a nivell individuall hi haurà els puntuables habituals per al rànquing mundial amb més oportunitats de pòdium.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.