Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF Europe Cup 2014

Els propers 23-27 de setembre es celebra a Bucarest, Rumania, la 18a WDF Europe Cup 2014, competició on participen les principals seleccions dels països membres de la la Federació Mundial de Dards (WDF). En aquesta edició estaran representats 30 països amb selecció Masculina i 25 països amb selecció Femenina. 

Per segona vegada consecutiva la Selecció Catalana Masculina participarà a la Copa d'Europa, després s'estrenès al 2012 a Turquía.

La novetat d'aquest any és que les Seleccions Femenines estaran formades, per primera vegada a la història, per quatre jugadores, enlloc de les dues establertes fins ara. Aquest canvi ens ha agafat una mica a contrapeu i és per això que, ocasionalment, aquest any no hi participará Selecció Catalana Femenina. Des de la Federació seguirem apostant per la presència de dones en els Clubs i Equips de les nostres competicions per assegurar la presència femenina a la propera ocasió. 

Programa de competició:

Dimarts, 23 de setembre: 20h Ceremónia d'inauguració
Dimecres, 24 de setembre: Seleccions Femenines i Parelles Masculines
Dijous, 25 de setembre: Parelles Femenines i Seleccions Masculines
Divendres, 26 de setembre: Individual Dones i Homes
Dissabte, 27 de setembre: Finals de totes les competicions

Durant els propers dies desgranarem tota la informació d'aquest esdeveniment.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.