Cercar

Competicions Competicions World Darts

41è Winmau World Masters 1974-2014

Arriba el Masters Mundial, el prestigiós Winmau World Masters que aquest any arribar a la 41a ediciò. És la competició més antiga que es celebra a nivell mundial i la segona més important, després del Campionat del Món. 

Per tercer any consecutiu hi haurà participació catalana, fruit de la bona feina que s'està duent a terme des de la Federació Catalana de Dards. Revisem a continuació els detalls de la competició:

Com s'hi pot participar?

En aquesta competició només hi poden participar els campions nacionals de les Federacions membres de la Federació Mundial (WDF) i els esportistes que han obtingut invitació al guanyar qualsevol dels Oberts Winmau que es celebren arreu del món, tant en modalitat femenina com masculina, com per exemple el Catalonia Open que s'ha celebrat fa poc a Calella.

Com us hi podeu classificar?

Guanyant el Campionat de Catalunya, guanyant una de les invitacions que es posen en joc al rànquing Destí Winmau o bé guanyant el Catalonia Open Darts, totes aquestes competicions són organitzades per la Federació Catalana de Dards.

També us podeu classificar guanyant un dels diversos Open Winmau que es celebren entre el setembre i l'agost de l'any següent.

Dates: del 8 al 12 d'octubre 2014

El dia 8 d'octubre es celebrara el Play-Offs classificatòri pel Campionat Mundial Professional de Dards Lakeside 2015 (Lakeside Professional World Darts Championship 2015), aquesta competició serveix per a classificar els últims esportistes pel campionat mundial individual que es celebra el Gener 2015. 

Aquesta competició serveix, a la vegada, d'escalfament per al prestigiós campionat, el Winmau World Masters 2014 que es celebra del 9 al 12 d'octubre.

Localització:
La competició es juga a Hull, al comtat d'East Riding de Yorkshire, Anglaterra.

La primera fase de la competició es celebra al The Sports Arena un pavelló situat a les afores de Hull on hi ha una major capacitat per a dianes per acollir el gran nombre de participants. Aquí es jugarà el Play-off i les primeres rondes del Masters Mundial.
Primera fase:
 The Sports Arena, Walton  Street, Hull (veure localització).

La segona fase es celebrarà al majestuós Hull City Council, un saló polivalent situat al vell mig de la localitat i que acollirà les partides a l'escenari principal per on veurem les 8 millors jugadores i els millors 32 esportistes masculins. 
Segona Fase:
Hull City Council -veure foto marge- situat al Queen Victoria Square, al vell mig de Hull (veure localització)

Participació:
Al Play-off hi ha registrats poc més de 360 esportistes masculins i poc més de 250 jugadores femenines.
Al World Masters s'esperen 388 jugadors i 252 jugadores classificades.

Des de Catalunya hi partiparan:
JUAN ROBLES, CARLES AROLA, RAÚL INVERNÓN i JUDIT SUMELL que s'ha classifigat al guanyar les invitacions del Rànquing Destí Winmau 2014.
ANTONIO MUÑOZ i IOLANDA RIBA, que s'han classificat per ser el vigents Campions Nacionals de Catalunya.

Fotomontatge cedit per Raúl Invernón.

Seguiment Televisat: 

Totes les partides d'aquesta segona fase seràn televisades per Eurosport.

Programa de competició i pòster:

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.