Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats del Gibraltar Darts Open XVIII 2022

Carla Arimany es classifica per al World Masters i Carles Arola es queda a les portes amb un excel·lent 2on lloc.
 
#CatalanArmy #ontour aquesta setmana ha participat a les cites del Torremolinos Festival of Darts 2022 i ahir dissabte va ser el torn del GIBRALTAR DARTS OPEN, una cita on històricament els catalans que s'hi han desplaçat han obtingut bons resultats.
 
I aquest any no ha estat menys l'èxit assolit per l'expedició catalana formada per Carles Arola (Calella), Josep Arimany (Olot) i Carla Arimany -junior- (Olot).
 
Carla Arimany ha participat en l'absolut Femení i en l'open Junior. Als dos tornejos ha superat rondes i en l'absolut a quarts de final ha guanyat a Joanne Caluart per 4-0, però a semifinals s'ha vist superada per Diana Nash per 4-2, on Diana ha fet dos tirades de 180 punts en un dels jocs per remuntar el partit i acabar guanyat.
Pel que fa al quadre Junior, era mixta amb nois i nois junts, i on Carla Arimany ha assolit el 5è lloc i al perdre per la mínima (guanyant dos jocs). Amb aquest resultat ha superat a Tanika i s'ha convertit amb la millor jugadora femenina junior classificada del quadrant, i per tant ha guanyat la plaça per a participar al World Masters.
 
L'altre gran destacat a Gibraltar ha estat en Carles Arola que, sense lliurar a primera ronda, ha anat guanyat els partits amb força solvència. En un quadrant de 128 ha guanyat les seves partides fins arribar a la final de quadrant on s'ha creuat amb en Craig Galliano (Gibraltar) i aquest cop l'ha superat per 0-4. Ja a quarts de final ha superat també per 4-0 a Lewis Dare, a semifinals en un partit molt emocionant ha guanyat 4-2 a en Salvador Cabrera, novament ha registrat partides d'entre 18-20 dards. La final s'ha jugat a l'escenari principal i el britànic P.Mash ha estat més encertat als dobles guanyat finalment per 4-2 a en Carles que ha assolit un excel·lent 2on lloc.
 
Per la seva part, en Josep Arimany ha perdut a segona ronda per la mínima, assolint un 33è lloc. Malgrat el resultat assolit agraïr també la seva col·laboració en facilitar-nos tota la informació i fotos de totes les jornades entre Torremolinos i Gibraltar, una feina sense la qual no podriem fer aquest article, ja que com bé sabeu, no sempre es publiquen tots els resultats en totes les competicions.
 
Resultats GIBRALTAR DARTS OPEN XVIII 2022

Homes
Last 128 Carles Arola 4-2 Marc Bald
Last 128 Josep Arimany - bye
Last 64 Carles Arola 4-0 Francis Remorino
Last 64 Lewis Dare 4-3 Josep Arimany (33è lloc per en Josep)
Last 32 Nico Bado 1-4 Carles Arola
Last 16 Craig Galliano 0-4 Carles Arola
Quarts de final: Carles Arola 4-0 Lewis Dare
Semifinal: Carles Arola 4-2 Salvador Cabrera
Final: P Mash 4-2 Carles Arola (2on lloc per en Carles Arola)

Dones
Quarts de final: Carla Arimany 4-0 Joanne Caluart
Semifinal: Diana Nash 4-2 Carla Arimany (3er lloc per Carla Arimany)

Juniors (mixte)
Last 16 Carla Arimany 3-1 Joy A.
Quarts de final: Carla Arimany 2-3 Nicky F. (5è lloc)
Quarts de final: Tanika W 0-3 Cassey D.

Carla Arimany assoleix el 5è lloc i al perdre per la mínima (guanyant dos jocs) supera a Tanika i es converteix amb la millor jugadora femenina junior classificada del quadrant.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.