Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats Gibraltar Darts Open XII 2015
(provisional)

El dissabte 14 de març es va celebrar el Gibraltar Darts Open XII 2015, al Victoria Stadium i sota el patrocini de Kronnenbourg 1664.  El dia següent de les finals del Torremolinos Open on el gibraltareny Dyson Parody va guanyar la final, i on va es va beneficiar de la supressió de la Regla dels 365 dies, com ja vam informar aquí, l'atenció estava centrada en la següent cita internacional per als esportistes catalans.

Aquesta edició la competició comptava amb £1880 en premis i places per al WInmau World Masters, una per l'individual masculí, femení i júnior masculí i femení.

Han estat diversos els esportistes catalans que han participat en aquesta edició i que s'han afegit a l'expedició que també va participar a Torremolinos formada per en Joan Carles Arola, Josep Arimany, Raúl Invernón i Tony Gragera.

A falta dels resultats oficials que a dia d'avui (24 de març), quan publiquem aquesta noticia, encara no s'han anunciat, fem una repas a la participació catalana. Properament esperm publicar els resultats oficials i completar aquesta noticia amb els resultats de tots els esportistes catalans.

1a Ronda
Juan Antonio González (ESP) 4-1 Joan Carles Arola (CAT)
Després de perdonar el D8 en el primer joc i perdre el punt, en Joan Carles ha empatat 1-1. Al següent joc en jugador català va fallar el D20 que va ser aprofitat per en Juan Antonio "Bebeto" per a tancar amb 125 punts i posar-se de nou davant el marcador. Amb un 2-1 advers el jugador català no va trobar sort, novament, amb el doble i en Juan Antonio va acabar guanyant 4-1.

Raúl Invernon (CAT) 4-3 Tarahashi Shimonzu 
Molta igualtat en un partit on el domini va anar d'un cantó a l'altre. Primer Raúl va guanyar el primer joc, els dos següents van ser per en Tarahashi per un 1-2. En Raúl va tornar a recuperar la igualtat al marcador amb un D20, 2-2. El cinquè joc va ser novamen per en Tarahashi i en Raúl va assolir guanyar la sortida del rival. Al joc decissiu en Raúl Invernon va estar més encertat i va ser el primer en clavar el dard a doble per passar a la següent ronda.

2a Ronda
Raúl Invernon (CAT) 4-0 Josep Arimany (CAT)
La casualitat ha emparellat a segona ronda dos esportistes catalans. En Josep Arimany "Masnou" que no arrivaba en les millors condicions, fruit d'un virus respiratori, va caure derrotat contundentment davant en Raúl que seguia en peu ferm cap a la semifinal del seu quadrant.

Tony Gragera (CAT)  4-2 Parody (GIB)
En Tony Gragera va assolir guanyar el seu segon partit, aquest cop davant del jugador local Parody (pare de Dyson). Un partit on ambdós jugadors han fallat diversos dards a doble en diferents punts del partit, però on el català ha assolit clavar el dard a doble primer i superar aixì una ronda més en aquesta competició.

3a Roinda
George Federico (GIB) 4-3 Raúl Invernon (CAT)
Gran igualtat entre dos esportistes amb llarga trajectòria i bons resultats respectius, els errors a doble han estat ben pocs, però en Raúl ha estat el que ha arribat primer a poder tancar en el joc definitiu que se li ha resistit i no li ha permés seguir cap a la final de quadrant. Molt bon resultat de l'actual subcampió de Catalunya.

Tony Gragera (CAT)
Pel que fa a en Tony Gragera, és un esportista que quan participa en competicions internacionals assoleix bons resultats i aquí a Gibraltar no ha estat menys on ha quedat derrotat a tercera ronda, a les portes de la final de quadrant. Un gran resultat per aquest esportista que aquest any també participarà en d'altres internacionals i on esperem segueixi amb els bons resultats.

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.