Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF World Cup 2015:
Seleccions - Fase d'equips

La World Darts Federation va anunciar fa pocs dies els emparellaments de la  World Cup 2015 de les diferents competicions seleccions, parelles i individual que es celebra de dilluns a dissabte a Kemer, Antalya, Turquia. 

La principal competició de la Copa del Món és la de Seleccions i és la primera a celebrar-se. La competició compte amb dues fases que es jugen en format Round Robin (RR), tots contra tots. La primera fase en grups i la segona en un quadrant final amb 16 seleccions, les classificades en primer i segon lloc de cada grup.

El dimarts 27 d'octubre es jugar a partir de les 11:30h la primera fase de grups i la primera ronda del quadrant final, el Last 16 o setzens de final. Dimecres a les 19:45h es juguen els quarts de final. I ja a l'escenari principal es juga el divendres a les 12h les semifinals i dissabte a partir de les 11h es juguen les finals 

Catalunya ha quedat enquadrada al grup 2 i es creuarà amb Noruega, Irlanda, Grecia i França. Aquí us detallem tots els grups:

WDF World Cup 2015 - Seleccions Masculines

GRUP 1
1 Scotland
2 Hungary
3 Jersey
4 Gibraltar
.
GRUP 2
1 Norway
2 CATALUNYA
3 Rep Ireland
4 Greece
5 France
GRUP 3
1 Wales
2 Romania
3 Russia
4 Iceland
5 India
GRUP 4
1 Sweden
2 Nepal
3 Trinidad & T
4 Belgium
5 Serbia
GRUP 5
1 England
2 Switzerland
3 Netherlands
4 S. Africa
5 Austria
GRUP 6
1 Australia
2 Finland
3 Nigeria
4 Luxembourg
5 Italy
GRUP 7
1 Denmark
2 N. Ireland
3 Czech Rep
4 Iran
5 Lithuania
GRUP 8
1 USA
2 Bulgaria
3 Germany
4 Turkey
.


Saber una mica més de la competició de Seleccions:
A la fase de grups hi ha caps de sèrie, que es basen amb els punts assolits en les edicions anteriors del la World Cup. En cas d'empat, al final de totes les variables, es resol amb un sorteig entre les seleccions implicades per resoldre l'ordre final.

El Round Robin (RR) es juga al millor de 17 jocs (guanya el primer que arriba a 9 punts). En el cas que sigui necessari un tie-break per desempatar el 8-8 final, un esportista per a cada selecció jugaran un joc final. Per saber qui comença es centrarà a diana (bull). Es retirarà el dard en cas de fer diana verda o vermella, i s'invertirà l'ordre de llançament en cas d'empat fins que es resolgui, enretirant els dards de la diana en cada ronda de llençament al centre.

En cas que a la classificació final hi hagi dos equips empatats a punts, es valorarà la diferència de legs (jocs) i després l'enfrontament directe. En cas que aquest empat sigui entre tres equips, es valora igual, i en cas de persistir l'empat els tres equips disputaran un tie-break. En aquest tie-break cada equip escollirà un esportista i jugaran els tres en una única diana. El primer que guanyi dos jocs al 501 D.O. serà el guanyador. Els tres centraran a diana i s'establirà l'ordre de joc 1-2-3 al primer joc, 2-3-1 al segon, 3-1-2 al tercer i 1-2-3 en cas de ser necessari un quart joc. El guanyador ocuparà el primer lloc, mentre els dos equips restants tornaran a centrar a diana i jugaran un sol joc per decidir el segon i tercer respectivament.

Emparellaments segona fase de seleccions:
1: Winner Group 1 Vs 2: Second Group 5
3: Winner Group 2 Vs 4: Second Group 4
5: Winner Group 3 Vs 6: Second Group 1
7: Winner Group 4 Vs 8: Second Group 8
9: Winner Group 5 Vs 10: Second Group 7
11: Winner Group 6 Vs 12: Second Group 2
13: Winner Group 7 Vs 14: Second Group 3
15: Winner Group 8 Vs 16: Second Group 6

Punts en joc per país a la classificació final d'equips serà el següent:
First place = 58 points
Second place = 38 points
Joint 3rd = 22 points
Joint 5th = 10 points
Joint 9th = 4 points
Joint 17th = 2 points
Joint 33rd = 1 point
El guanyador de grup obtindrà 3 punts, el segon 2 punts i els altres participants 1 punt adicional.

El país que assoleixi més punts en els tres esdeveniments, seleccions, individual i parelles, es coronarà campió de la Copa del Món 2015.

Quadrants seleccions masculines:
Men Team RR (Gr. 1-4)     
Men Team RR (Gr. 5-8)    

Quadrants seleccions femenines:
Women Team RR (Gr. 1-4)    
Women Team RR (Gr. 5-8)    

Demà publicarem la informació de la competició individual i parelles. 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.