Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats Play-off World Pro

El dimecres 30 es va celebrar el Play-Off per a classificar els darrers esportistes per al Mundial de Dards Individual, el Lakeside World Professional Darts Championship on els esportistes catalans van tenir diferent sort, essent en Raul Invernon el que va obtenir millor resultat de tota la expedició, malgrat el bon paper de tots els esportistes. I és que ja se sap que en aquestes competicions nomès s'hi classifiquen els millors esportistes del món, i molts d'ells són professionals o quasi..

En Cales Arola, Antnoio Muñoz i Javier Velasco van quedar eliminats a primera ronda amb molta mala sort de creuar-se amb esportistes amb origen a països bressol dels dards, mentre per la seva part en Raul va lliurar. A segon ronda en Raul va guanyar 2-0 a David Marshall (Austria) i a tercera ronda es va trobar a en Willem Mandigers (Netherlands), qui fou finalista del Catalonia Open i FCD Anniversary d'aquest any celebrats a Calella, contra el que no va poder guanyar i va acabar per dent 0-2. En Mandigers va acabar com a guanyador de quadrant i desprès va seguir jugant a un gran nivell fins a classificar-se per al World Po.

Pel que fa al quadre femení molt bona actuació de Núria Plaza on a primera ronda va mostrar un joc sólid guanyat 3-0 a Dana Verhaegen (BEL), ja a segons ronda es va trobar a la Tricia Wright una jugadora anglesa habitual als tornejos del Regne Unit i rodalies. Núria va acabar cedint per 0-3.

Reusltats Dia 1
PLAY-OFF LAKESIDE WORLD PROFESSIONAL DARTS CHAMPIONSHIP
Homes

Ronda 1 - Last 512 best of 3 sets, 5 legs
Carles Arola-CAT 1-2 Lee Frampton-ENG
Roger Janssen-BEL 2-1 Antonio Munoz-Ramos-CAT
Ian Jopling-ENG 2-0 Javier Velasco-CAT
Raul Invernon-CAT - bye

Ronda 2 - Last 256  best of 3 sets, 5 legs
Raul Invernon-CAT 2-0 David Marshall-AUS

Ronda 3 - Last 128  best of 3 sets, 5 legs
Raul Invernon-CAT 0-2 Willem Mandigers-NL

Dones

Ronda 1 - Last 256 best of 5 legs
Nuria Plaza-CAT 3-0 Dana Verhaegen-BEL

Ronda 2 - Last 128 best of 5 legs
Nuria Plaza-CAT 0-3 Tricia Wright-ENG


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.