Cercar

Competicions Competicions World Darts

Gibraltar Darts Open XIV 2017: Carlar Arimany campiona junior
3er Antonio Muñoz

CARLA ARIMANY, del Lligues Adg.cat d'Olot, s'ha proclamat campiona junior del Gibratar Darts Open XIV 2017 que s'ha celebrat aquest dissabte 18 de març i es classificar per al Masters Mundial de Dards, el Winmau World Masters 2017.
 
El Gibraltar Darts Open és puntuable per al Rànquing Mundial i on els campions individual masculí, femení i junior es classifiquen per al prestigiós Masters Mundial.
 
Carla ha participat per primera vegada en un open del circuit mundial aquest dijous, al Torremolions Open de l'Organització Britànica de Dards, amb un 33è lloc en categoria femenina absoluta, i aquest dissabte a signat el seu primer títol internacional en dards punta d'acer en el seu primer open junior del rànquing mundial. Si l'any passat el seu pare, en Josep Arimany va assolir el 2on lloc, aquest any ha estat la seva filla la gran triomfadora a Gibraltar.
 
La final va ser molt emocionant i Carla va vèncer davant de Melàni Vileiro, jugadora gibraltarenya defensora del títol que va guanyar l'any passat. La partida va ser força igualada però la jugadora d'Olot va estar encertada baixant el marcador i sobretot amb el doble, per acabar guanyant 2-0 el partit.
 
Amb aquesta victòria Carla Arimany escriu una pàgina a la història dels dards catalans per ser la primera jugadora junior en guanyar un puntuable del rànquing mundial i perquè serà la primera junior en participar en un Masters Mundial de Dards.
 
L'excel•lent resultat de la Carla ha eclipsat els resultat de la resta de l'expedició amb un molt bon resultat per part d'en Toni Muñoz, de Palafrugell, que ha quedat tercer al caure eliminat en les semifinals davant d’en Brian Lokken (Dinamarca), campió de l'individual masculí. En Raul Invernon, de Manresa, i Toni Rodríguez, de Terrassa, van rubricar un 9è lloc, i Javier Velasco Garcia i Josep Arimany van ser 17èns sumant tots ells punts per al rànquing mundial de la WDF (Federació Mundial de Dards).
 
En aquesta ocasió Carles Arola, Òscar Vera i Lorena Calzada que completàven l'expedició catalana no van assolir punts per al rànquing mundial.
 
Un any més èxit de l'expeidició catalana on la majoria d'esportistes sumen punts en aquesta prova del circuit internacional:
Toni Muñoz 44 punts WDF
Raul Invernon i Toni Rodriguez, 11 punts WDF
Javier Garcia i Josep Arimany, 6 punts WDF

En uns dies, quan es publiquin els resultats oficials detallarem tots els resultas dels esportistes catalans.

GALERIA DE FOTOS: dardscatalunya.cat/GALERIA FOTOS TORREMOLINOS I GIBRALTAR


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.