Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats XV Gibraltar Darts Open 2018

Dissabte 17 de març es va celebrar el XV Gibraltar Darts Open 2018. La competició es desenvoluparà al Central Hall, espai que en d'altres ocasions ha vistcut com els esportistes catalans es coronàven campions.
 
La Catalan Army, l'expedició catalana, estava formada per Toni Muñoz (Palafrugell CD), Toni Rodríguez, Toni Gragera (CD Olot) i Raul Invernon (independent).
 
Destacar el 17è lloc de Raul Invernon i de Toni Rodríguez que segueixen superant rondes en totes les cites internacionals d'aquesta temporada, una evolució que tard o d'hora els hi portarà molts bons resultats. En Raul va perdre per la mínima, al joc de desempat per 3-4 davant Ian Binge-Eng que va acabar cinquè, mentre en Toni Rodríguez va ser derrotat per Adrian Frim, el romanès que va ser novè i que arribava de guanyar el dia anterior l'Obert de Torremolinos, desprès de guanyar en el seu camí a la final al català Raul Inveron.
 
Aquest any els resultats han estat discrets, però un cop més el gruix d'esportistes catalans que s'han desplaçat a Gibraltar han superat la primera ronda del torneig que ha comptat amb prop de 100 participants.
 
A l'espera dels resultats oficials, aquí us avançem alguns dels resultats que hem aconseguit (un cop s'anunciïn ho actualitzarem).
 
Resultats XV Gibraltar Open Darts 2018
Ronda 1 - Last 128
Raul Invernon-Catalunya 4-1 Johnny Remorino-Gibraltar
Toni Rodríguez-Catalunya 4-0 Dan Cross-England
Tony Gragera 0-4 Paul Francis-Gibraltar
Antonio Muñoz 4-0 Nicky Cumbo

Ronda 2 - Last 64
Raul Invernon-Catalunya 4-1 Natban Old
Toni Rodríguez-Catalunya 4-2 George Ferderico-Gibraltar
Antonio Muñoz 1-4 David Francis-Gibraltar

Ronda 3 - Last 32
Raul Invernon-Catalunya 3-4 Ian Binge-ENgland
Toni Rodríguez-Catalunya 2-4 Adrian Frim-Romania
 
 
Resultats de la classificació final del XV Open de Gibraltar: 
 
MEN’S SINGLES Country Position WOMEN’S SINGLES Country
Gabriel Pascaru Romania 1 Elin Mortensen Denmark
Carl Dennel England 2 Sandra Espinosa Spain
Craig Venman England 3 Maria Jose Cardenas Spain
 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.