Cercar

Espai Federat Llicència Esportistes

Informació per a formalitzar l'alta/renovació de la Llicència d'Esportistes i Clubs a la Federació Catalana de Dards: (en vermell hem marcat les actualitzacions aprovades en la darrera Assamblea FCD)

Accedir a:

Alta Esportistes

Alta Clubs

 

 

ESPORTISTES

IMPORTANT: Un esportista NO pot tenir fitxa en dues federacions reconegudes / membres de la World Darts Federation (WDF) en una mateixa temporada. Ni tampoc es pot canviar de club a mitja temporada.

TIPUS DE LLICÈNCIA:
Llicència Club: s'emet mitjançant un Club Federat actiu en vigor; es poden donar d'alta esportsites fins el dijous laborable anterior a la primera jornada de la segona volta segons marca el calendari de la Lliga Catalana Divisió d'Honor de la temporada en curs. El Club ha de comptar amb els drets i inscripció de la temporada en curs en vigor. Els esportistes no censats a Catalunya, hauran de participar en un mínim de partits de la Lliga Catalana per participar als Campionats de Catalunya.

Llicència Afiliat: s'emet mitjançant un Club Federat amb els drets actuals en vigor; aquesta llicència és per a esportistes que, per data, no puguin obtenir la Llicència Club. Els esportistes amb aquesta llicència tindran cobertura mèdica però no tindran dret a participar als Campionats de Catalunya.

Llicència Independent: es pot realitzar l'alta federativa fins a la meitat dels puntuables del rànquing Destí Winmau de la temporada en curs. Tenint sempre en compte, que haurà de ser un dia laboral abans de la competició a la que es desitgi participar, per tal de poder-ne comprovar el corresponent ingrès al compte bancari. Els esportistes independents han de participar en un mínim del 51% dels rànquings per participar als Campionats de Catalunya Individual i/o Parelles, i no tindran dret a entrar a la Selecció Catalana si no tenen fixada la residència administrativa a Catalunya durant 3 anys.

TAXES TEMPORADA 2023-24:
Les taxes per a esportistes federats han estat aprovades per Assemblea General per a la temprada en curs (25 de juny de 2023), en vermell hem remarcat els canvis respecta la temporada anterior.

Preu Llicència Club i Llicència Afiliat:
Dona 25,00 Euros
Home 30,00 Euros
Junior 0,00 Euros  (menors de 18 anys)

Preu Llicència Independent:
Dona / Home: 70,00 Euros 
Junior * Euros  (menors de 18 anys)

DOCUMENTACIÓ:
Alta:
-Foto actualitzada de carnet.
-Fotocopia del DNI o passaport en vigor.
-Fotocopia de la Tarja del CatSalut.
-> Per als esportistes menors de 18 anys, han de complimentar l'autorització. Document en pdf i doc a la zona de descàrregures.

Renovació:
-Foto actualitzada de carnet. 
-Fotocopia del DNI o passaport, en cas que s'hagi actualitzat.

FORMALITZAR LA FITXA:
Enviar la documentació a administracio@dardscatalunya.cat

PAGAMENT DE LA LLICÈNCIA:
Domicili bancari
: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM
Enviar comprovant del pagament adjunt amb la documentació.

PROMOCIONS:
Els esportistes federats amb llicència en vigor de la temporada en curs poden a accedir a diverses promocions que podeu consultar aquí.

 

 

CLUBS

TERMINIS D'ALTA / RENOVACIÓ:
Taxa Club: El Club que participa a la Lliga Catalana ha de comptar amb els drets de la temporada en curs en vigor (pagats) abans de l'inici de la competició regular. Un cop iniciada la competició regular, no es permetrà l'alta d'un club nou fins la temporada següent.

Import taxa Alta/Renovació de Club: 40,00 Euros

DOCUMENTACIÓ:
Alta:
-Copia segellada pel Registre d'Entitats Esportives de la primera pàgina dels Estatuts del Club
-Còpia acta fundacional.
-Còpia del NIF.

Renovació:
-En cas que hi hagi alguna modificació o canvi a la Junta Directiva del Club, s'haurà d'informar a la Federació amb la còpia de l'acta corresponent.

PAGAMENT DE LA TAXA DE CLUB:
Domicili bancari
: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM
Enviar comprovant del pagament adjunt amb la documentació.

FORMALITZAR L'ALTA:
Enviar la documentació a administracio@dardscatalunya.cat

 

PROMOCIONS I DESCOMPTES:
Els esportistes federats amb llicència en vigor de la temporada en curs poden a accedir a diverses promocions que podeu consultar aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.