Cercar

Catalonia Open Notícies

22è Catalunya Open International Dards Calella

Ha començat el 22è Catalunya Open International Darts de Calella, una setmana de competicions en diverses modalitats que acabaran amb els 2 puntuables per al Rànking WDF i BDO organitzats per la Federació Catalana de Dards, el CATALONIA OPEN DARTS i el FCD ANNIVERSARY OPEN

El Catalunya Open International Darts està organitzat per Caletour Sport i Cultura, Infynity i Gelti Darts. Una edició més la Federació Catalana de Dards ha mediat per a les inscripcions dels esportistes nacionals. Si bé en l'edició anterior ja es va iniciar un primer pas, per aquest any hem assolit consolidar encara més la presència d'esportistes catalans.

Programa de competició: fer clic sobre l'idioma desitjat

Català / Español / English

Al finalitzar l'Internacional de Calella, com el coneixem col·loquialment, es celebra el Catalonia Open Darts i el FCD Anniversary Open, dues competicions organitzades per la Federació Catalana de Dards i puntuables per al rànquing WDF i BDO.

Webgrafia:
Catalunya Open Internacional  http://www.opencatalunyadarts.eu/index.html#
Catalonia Open http://www.dardscatalunya.cat/open/


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.