Cercar

Galeria Sala de Premsa

Comunicat Oficial de la FCD sobre el Covid-19

Comunicat 24-03-2020

Amb motiu de l'estat d'alerta 1 que estem vivint, en l'àmbit general, pel COVID19 (coronavirus) que ens fa estar confinats a casa, ens obliga a prendre la mesura d'ajornar sine die -sense data- l'activitat esportiva.

Un cop es pugui reprendre, estudiarem la viabilitat de la continuïtat de cada una de les competicions com també la reestructuració del calendari esportiu.

Per altra banda per fer més amena aquesta pausa us recomanem seguir les nostres xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter, on anem publicant challenges -reptes- i informació diversa.

 

Comunicat 12-març-2020

Degut a les darreres recomanacions sanitàries rebudes del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunyai de la Secretaria General de l'Esport i Activitat Física, la Federació Catalana de Dards suspèn tots els partits de les competicions d’àmbit nacional, per un termini de dues setmanes, com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 amb els següents decrets:

1. Decretar la suspensió a partir d’avui de tots els partits de les competicions organitzades per l’FCD, per un termini de dues setmanes.

2. Decretar la suspensió a partir d’avui i per idèntic termini de totes les activitats de la Federació.

Aquests acords han estat adoptats per la Comissió Executiva de l’FCD, d’acord amb les prerrogatives atribuïdes a aquest òrgan en assumptes d’urgència notòria, i estan subjectes a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries i esportives.

L’FCD creu que ha de prevaldre la salut i el benestar dels esportistes federats, sent el més aconsellable aplicar la mesura més restrictiva possible per raons de salut pública.

Amb aquestes mesures queda afectat el 5è Open rànquing FCD Destí World Masters que quedaria el calendari de la següent manera:

Calendari Destí Winmau 2020
1er. 16-11-2019 Seu del C.D. La Xarxa a Puig - Reig
2on 14-12-2019 Seu del C.D. Olot a Olot
3er. 18-01-2020 Seu del CD Guardiola a Manresa
4rt. 15-02-2020 Seu del Esplugues CD
. 14-03-2020 AJORNAT
. 18-04-2020 Seu del CD Baix Camp a Reus
16-05-2020 Seu del Pinedards CD a Pineda de Mar
13-06-2020 Seu del Terrassa a Terrassa
04-07-2020 Seu del CEDSA a Sant Andreu de la Barca
18-07-2020 Seu del Piritoño CD a Malgrat de Mar

I per altra banda la CATALUNYA CUP 2020 queda suspesa, estem treballant per a que es pugui celebrar el dissabte 2 de maig. Restem a la vostra disposició per abonar les inscripcions i/o deixar-les de reserva per a la propera data disponible. Podeu contactar a adminstracio@dardscatalunya.cat informant de les vostres dades per a les devolucions.

Si tot va bé i tots els sectors i estaments estan a l'alçada, l'activitat retornarà el 28 de març amb la Lliga Catalana, segons previst al calendari.

Des de la Federació agraïm la comprensió i la col·laboració de tots els clubs i esportistes federats, davant d'aquesta situació extraordinària.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.