Cercar

Galeria Sala de Premsa

Convocatòria Assemblea General Ordinaria FCD 2020-06-20

Benvolgut/Benvolguda President/a,

Per ordre del president de la Federació Catalana de Dards, en Josep Maria Salvadó i Val, us fem arribar convocatòria de la propera Assemblea General Ordinària que es celebrarà el proper diumenge 20 de juny de 2020 a les 10 hores.

La reunió es celebrarà de forma telemàtica amb accés a través d’un l’enllaç que farem arribar als presidents. A fi de preservar la privacitat necessària i no fer accessible a tothom les dades de connexió telemàtica, els federats que hi vulguin assistir hauran de demanar-ho per escrit a premsa@dardscatalunya.cat. La FCD vetllarà per la correcta acreditació dels assistents.

Adjuntem la convocatòria oficial amb l'ordre del dia i la informació al respecte (veure a la zona de descàrregues al marge dret d'aquesta noticia -aquí-).

Per tal d'enviar l'enllaç de la reunió, necessitarem rebre confirmació d'assistència dels representants legals els clubs amb els drets en vigor per la temporada en curs.

Sense altre informació fins al moment, esperant comptar amb la vostra presència, us saludem cordialment,

Josep Arimany
Secretari
FEDERACIÓ CATALANA DE DARDS

Nota a 1-juny-2021: Dossier de l'assemblea general ordinària el teniu disponible aquí (conté hipervincles).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.