Cercar

Galeria Sala de Premsa

Fem diana:
STOP GREUGES ESPORT CATALÀ

La Federació Catalana de Dards (FCD), membre de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), dóna suport a la campanya Sortim a guanyar per fer front als greuges que pateix l’esport català, i anima als clubs esportius, esportistes federats i simpatitzants, a manifestar-se a favor de l’esport català i a participar en les accions previstes.

Les principals actuacions previstes en aquesta campanya van ser aprovades per totes les federacions esportives catalanes juntament amb un manifest conjunt per reivindicar l’esport català establint un full de ruta. Es van definir les accions per aconseguir el suport de la ciutadania i dels ajuntaments del país.

Sortim a guanyar

La campanya tindrà com a punt àlgid la celebració d’un acte públic unitari amb el lema “Stop, greuges esport català” al Centre Esportiu de l’Estació del Nord de Barcelona el proper dijous 19 de març, a les 12 hores, on tots hi teniu una cita.

Un dels objectius de la campanya “Sortim a guanyar” és transcendir l’àmbit esportiu i arribar al conjunt de la ciutadania. Per això s’ha iniciat la recollida de signatures de suport al manifest a través del web change.org on ja podeu donar el vostre recolzament. La unió fa la força i els dards han de fer diana (signa aquí).

Amb la campanya es vol mostrar la unitat del món esportiu català per fer front als greuges i perjudicis que el sector està patint a causa de les recents accions legislatives que menystenen la realitat esportiva catalana. L’esport s’ha convertit en un fenomen social universal que contribueix a reduir desigualtats socials i culturals, així com a una millora de la salut i el benestar, alhora que és una eina educativa i generadora de valors.

Entre els greuges a l’esport català destaca l’eliminació de l’exempció sobre l’impost de societats i l’augment de l’IVA al 21 % als serveis esportius prestats per particulars i empreses. També s'ha de tenir en compte, malgrat ens afecti en menys mesura, la implantació de la llicència única, el menysteniment a la formació federativa i l’obligatorietat normalitzar les relacions professionals bé sigui donant-se d’alta a la Seguretat Social o bé amb acords de voluntariat.

També s’ha creat el hashtag #sortimaguanyar perquè tothom pugui donar suport a la campanya a través de les xarxes socials, fent-se una fotografia amb un objecte esportiu (vegeu aquí les fotos ja publicades al Twitter).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.