Cercar

Galeria Sala de Premsa

Nota de premsa:
CD Aigüestoses Campió de la Catalunya Cup 2016

L'equip del CD Aigüestoses es proclama campió de la Catalunya CUP 2016 celebrada aquest cap de setmana a Navàs.

La Catalunya Cup és una competició oberta a tots els esportistes, federats o no, per equips de dards amb la particularitat que els equips han d'alinear un mínim d'una jugadora femenina en cada un dels partits, en una aposta per fomentar l'esport femení. Una edició més s'han superat de llarg el centenar d'esportistes participants a la competició que han compartit protagonisme amb la forta calor.

La competició es va celebrar a la seu del Club Dards El Barrio de Navàs. En dues sales es van habilitar un total de 11 línies de tir. La competició va durar gairebé onze hores i mitja amb un total de 519 jocs disputats, 28 partits celebrats i la participació total de més de cent esportistes arribats d'arreu de Catalunya.

Els participants van quedar repartits en quatre grups, tres de quatre equips i un de tres equips. La priemra fase es va disputar una lligueta per grups amb tots els partits en format round robin, tots contra tots.

La competició va començar puntual i tots els equips van entrar en acció simultàniament des d'un bon inici. Es va iniciar amb una fase de grups amb quatre grups amb quatre equips, on es van disputar 21 partits, que es jugàven al millor de 25 jocs al 501 doble out.  Els dos primers classificats de cada grup es creuerien a la següent ronda, els primers amb els segons dels diversos grups.

Desprès de quasi onze hores i mitja de competició l'equip del Club Dards Aigüestoses, de Sant Andreu de la Barca, s'ha proclamat campió en una edició marcada per la gran qualitat dels esportistes participants.A continuació us deixem els resultats de la fase final:

Quarts de final - Last 8
El Barrio 'B' 4-13 Puig-Reig
Baix Camp 4-13 Aigüestoses
Baix Empordà 10-13 Lligues Adg
Piritoño 13-3 Cossetans

Semifinal - Last 4
Puig-Reig 5-13 Aigüestoses
Lligues Adg 4-13 Piritoño

Final
Aigüestoses 13-7 Piritoño

Classificació:
1. CD Aigüestoses
2. CD Piritoño
3. Puig-Reig (CD La Xarxa)
3. Lligues Adg (CD Olot)
5. Baix Empordà (CE Vdards i CD Palafrugell)
5. CD Baix Camp
5. Cossetans CD
5. El Barrio B (CD El Barrio Navàs)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.